CanalNeu : Catalunya : 19/10/2018 
 cercador  
 
   Estacions
Alps
Pirineus
Sistema Central
Altres zones Europa
Amèrica del Nord
Amèrica del Sud
Àfrica
  Allotjament
Hotels
Apartaments
Turisme rural
Immobiliàries
  Oci
Discoteques
Bars / Pubs
Centres Comercials
Centres Lúdics
  Botigues
Material i equipament
Moda
Altres botigues
  Viatges
Agències de viatge
Rutes i carreteres
Meteorologia

 » inici   » bloc   » top 50   » novetats  » fòrum  » contacte 
 

   
Els vols panoràmics proporcionen una panoràmica única d’Andorra i de l’entorn natural de Vallnord des de l’aire.
L’empresa Heliand ofereix aquest servei per  gaudir d’aquest original viatge pel Principat. Hi ha diferents rutes i es poden obtenir unes magnífiques vistes dels llacs de les Valls del Nord i els municipis de muntanya del país en helicòpter.

Per sobrevolar el país dels Pirineus, és necessari comptar amb 4-5 persones per poder realitzar aquests viatges en helicòpter. L’empresa Heliand permet conèixer els indrets més emblemàtics del país des de l’aire.
D’aquesta manera, hi ha diferents paquets, amb una durada que oscil·la entre els 10 i els 20 minuts (des de 70 euros) i els vols tenen sortida als tres sectors de Vallnord (Arcalís, Arinsal i Pal).

Aquests viatges permeten descobrir la Massana, la Vall d’Ordino, El Serrat, els llacs de Tristaina, Arcalís, els estanys de Forcats, el Comapedrosa (el pic més alt d’Andorra), l’estació de Pal, el Pic de Carroi, Andorra la Vella, Escaldes i Arinsal.

Una aventura que permet sobrevolar el Principat i viure una experiència única des de l’aire. Tanmateix, també es pot contractar el servei VIP que inclou trasllat, des de qualsevol punt de la península, fins a Andorra. Un viatge que té una capacitat per cinc persones i que permet arribar directament en helicòpter a les pistes. Un luxe per no perdre ni un minut d’esquí.


Més informació a Vallnord  www.vallnord.com  llegir comentaris

Altres articles que potser t'interessaran:
Un jacuzzi al cim del Mont Blanc
Fem boles de neu
Monstres de neu al Japó
:: ()
 
arxiu
:: ()
 
 
 www.postals.cat www.socpetit.cat www.nuvis.org RSS feed www.guianupcial.com www.canalviatges.cat (c) CanalNeu 07-11 by Creacions