CanalNeu : Catalunya : 19/10/2018 
 cercador  
 
   Estacions
Alps
Pirineus
Sistema Central
Altres zones Europa
Amèrica del Nord
Amèrica del Sud
Àfrica
  Allotjament
Hotels
Apartaments
Turisme rural
Immobiliàries
  Oci
Discoteques
Bars / Pubs
Centres Comercials
Centres Lúdics
  Botigues
Material i equipament
Moda
Altres botigues
  Viatges
Agències de viatge
Rutes i carreteres
Meteorologia

 » inici   » bloc   » top 50   » novetats  » fòrum  » contacte 
 

   
Els infants de fins a 11 anys tindran un forfet gratuït a l’estació de Vallnord el proper diumenge 22 de gener, coincidint amb la celebració del Dia Mundial de la Neu que organitza la Federació Internacional d’Esquí (FIS). Precisament, els més petits seran els grans protagonistes d’aquesta jornada festiva, que serveix per promocionar les activitats d’hivern. De moment, s’han confirmat 225 esdeveniments en 39 països en aquesta celebració global.

El personatge infantil de Vallnord, l’Agustina, també tindrà un paper destacat en aquesta celebració. Serà a les pistes per regalar els més petits una nova aventura recollida en el conte Agustina i la fàbrica de somnis. A més, acollirà uns convidats especials: un grup d’infants han estat convidats el cap de setmana del 21 i el 22 de gener a Vallnord, gràcies al concurs organitzat pel Club Súper 3.

Cal recordar, també, que el cap de setmana del 21 i el 22 de gener es disputen les dues proves de la Copa del Món d’esquí de muntanya. Dissabte, la Vertical Race, que tindrà lloc a Arinsal, i, l’endemà, la Font Blanca, que es disputarà a Arcalís. Una bona oportunitat perquè els més petits siguin testimonis dels valors que aporta l’esquí: fortalesa, sacrifici, passió i, sobretot, satisfacció.

POTENCIAR ELS VALORS DE L’ESQUÍ

El 2007 va ser l’any en què la FIS va activar aquesta iniciativa. L’objectiu era clar: que l’esquí es convertís en la primera opció esportiva i d’activitat lúdica d’hivern. El Dia Internacional és també una oportunitat per educar els més petits pel que fa als beneficis que aporta l’esquí per a la salut, per conscienciar-los sobre el manteniment del medi ambient i per informar-los de les mesures de seguretat en l’esquí.


Més informació a Vallnord  www.vallnord.com  llegir comentaris

Altres articles que potser t'interessaran:
Venta anticipada de forfaits per la Molina
S'inaugura el Tren Blanc de La Molina
El Mn infantil de Vallnord
:: ()
 
arxiu
:: ()
 
 
 www.postals.cat www.socpetit.cat www.nuvis.org RSS feed www.guianupcial.com www.canalviatges.cat (c) CanalNeu 07-11 by Creacions