CanalNeu : Catalunya : 13/12/2018 
 cercador  
 
   Estacions
Alps
Pirineus
Sistema Central
Altres zones Europa
Amèrica del Nord
Amèrica del Sud
Àfrica
  Allotjament
Hotels
Apartaments
Turisme rural
Immobiliàries
  Oci
Discoteques
Bars / Pubs
Centres Comercials
Centres Lúdics
  Botigues
Material i equipament
Moda
Altres botigues
  Viatges
Agències de viatge
Rutes i carreteres
Meteorologia

 » inici   » bloc   » top 50   » novetats  » fòrum  » contacte 
 

   
Des del dia 9 de gener tots els usuaris que vulguin desplaçar-se des de Barcelona a les pistes d’esquí de La Molina o Vall de Núria, ho podran fer de manera més còmoda i ràpida amb l’entrada en funcionament del Tren Blanc.

Aquest nou servei funcionarà els dissabte, diumenges i festius des del dia 9 de gener fins al 25 d’abril, cobrint d’aquesta manera tota la temporada d’esquí.

La sortida del Tren Blanc es farà des de Barcelona Plaça de Catalunya a les 6.10h i arribarà a La Molina a les 8.43h. La tornada serà des de l’estació d’esquí de La Molina a les 17.50h amb arribada a Barcelona a les 20.14. D’aquesta manera, tots els esquiadors que utilitzin el transport podran gaudir d’una jornada completa a la neu. El recorregut també inclou parades a les estacions de l’Hospitalet de Llobregat, Granollers-Canovelles, Vic, Ripoll i Ribes de Freser.

La posada en marxa del Tren Blanc significa un avenç important en la mobilització de totes aquelles persones que practiquen esports de neu, ja que desplaçar-se fins a l’estació d’esquí de La Molina es podrà fer de manera més còmoda i senzilla i oblidant-se del cotxe particular i de les cues a les carreteres.

De cara al dissabte dia 22 de gener el tren es reforçarà amb un vagó més per tal de que el públic que vulgui assistir a la prova de Slopestyle dels Mundials Snowboard FIS LM2011 pugui fer-ho també amb transport públic. La Molina és una estació d’esquí propietat de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya compromesa amb el medi ambient i que des de sempre ha estat molt vinculada al tren, per això es especialment sensible a que els seus visitants pugin arribar a pistes en transports públics.


Més informació a La Molina www.lamolina.com  llegir comentaris

Altres articles que potser t'interessaran:
Vallter rep 15.000 esquiadors
Vallnord se suma al FIS World Snow Day
Cap de setmana ple d'activitats a Baqueira Beret
:: ()
 
arxiu
:: ()
 
 
 www.postals.cat www.socpetit.cat www.nuvis.org RSS feed www.guianupcial.com www.canalviatges.cat (c) CanalNeu 07-11 by Creacions