CanalNeu : Catalunya : 24/10/2018 
 cercador  
 
   Estacions
Alps
Pirineus
Sistema Central
Altres zones Europa
Amèrica del Nord
Amèrica del Sud
Àfrica
  Allotjament
Hotels
Apartaments
Turisme rural
Immobiliàries
  Oci
Discoteques
Bars / Pubs
Centres Comercials
Centres Lúdics
  Botigues
Material i equipament
Moda
Altres botigues
  Viatges
Agències de viatge
Rutes i carreteres
Meteorologia

 » inici   » bloc   » top 50   » novetats  » fòrum  » contacte 
 

   
La instal·lació de la pista de patinatge sobre gel que aquest Nadal ocuparà la plaça de Catalunya va començar fa uns dies una vegada l'Ajuntament va donar el seu vistiplau al projecte, que la Fundació Barcelona Comerç -que agrupa 10.000 botigues- ha denominat 'Bargelona'.

La pista, que pretén ser un revulsiu en plena crisi, tindrà unes dimensions de 40x30 metres -1.200 metres quadrats- i ja s'està col·locant en la part central de la plaça, sobre el mosaic de la rosa dels vents.

En principi l'obertura està prevista per demà 2 de desembre.

Funcionarà fins al 8 de gener tots els dies de 10 a 21 hores, i fins a les 23 els divendres i dissabtes, horari que es veurà reduït el 24 i 25 de desembre.

Es preveu una inversió d'uns 700.000 euros que es finançaran amb una quinzena de patrocinadors i amb els beneficis de llogar patins i guants -6 euros la mitja hora i 8 l'hora-, encara que els comerços lliuraran vals de 2x1 als seus clients.

Es cobrirà amb una cúpula semitransparent,
en la qual es podran projectar imatges i anuncis de nit, que en la seva part més baixa està aixecada a quatre metres del sòl, aconseguint els 10 metres en la part central.

Comptarà amb un vestidor de 200 metres, una cafeteria
que oferirà begudes com xocolata amb xurros, i la pista tindrà un aforament màxim d'uns 300-350 patinadors i donarà treball a unes 300 persones, incloent a patinadors professionals.

  llegir comentaris

Altres articles que potser t'interessaran:
Els peus del Yeti
Skouching: esquiar damunt d'un sofà
Com fer el Tauntaun i l'AT-AT de Star Wars amb neu?
:: ()
 
arxiu
:: ()
 
 
 www.postals.cat www.socpetit.cat www.nuvis.org RSS feed www.guianupcial.com www.canalviatges.cat (c) CanalNeu 07-11 by Creacions