CanalNeu : Catalunya : 15/11/2018 
 cercador  
 
   Estacions
Alps
Pirineus
Sistema Central
Altres zones Europa
Amèrica del Nord
Amèrica del Sud
Àfrica
  Allotjament
Hotels
Apartaments
Turisme rural
Immobiliàries
  Oci
Discoteques
Bars / Pubs
Centres Comercials
Centres Lúdics
  Botigues
Material i equipament
Moda
Altres botigues
  Viatges
Agències de viatge
Rutes i carreteres
Meteorologia

 » inici   » bloc   » top 50   » novetats  » fòrum  » contacte 
 

   
Primer van ser els carrers, ara, les muntanyes. En les pròximes setmanes, serà possible baixar per les pistes dels Alps des del saló de casa vostra.

Després de fer-ho amb els museus, Google s'atreveix amb la natura i ja està utilitzant la seva tecnologia Street View per registrar les grans altituds. La primera experiència amb l'Street View snowmobile va ser durant els Jocs Olímpics d'Hivern de Vancouver l'any passat. La prova pilot va tenir un gran èxit, i ara Google ho ha portat a Europa, decidit a retratar les estacions d'esquí de tot el món.

Les primeres imatges disponibles a la Xarxa pertanyen a les valls franceses de Méribel, i d'aquí poc ja hi seran les de Zermatt, als Alps suïssos, un dels 'resorts' d'hivern més prestigiosos del país.

L'elecció del lloc no es va deixar a l'atzar, sinó que un total de 31.500 internautes van decidir que la corbes de l'estació de Zermatt, que compta amb 700 quilòmetres de pistes esquiables, fossin les pròximes a ser immortalitzades per Google. Després d'uns dies votacions, l'estació suissa va aconseguir batre als seus 29 competidorss.

La tecnologia utilitzada per fotografiar les vessants alpines serà la mateixa que per l'asfalt, només canvia el mètode de transport de l'equipament: una moto de neu en comptes d'un cotxe. Assegurada amb uns arnesos, la càmera d'alta definició pren panoràmiques de 360 graus en horitzontal i 290 en vertical.

Encara que falten uns quants mesos perquè es completi el projecte, s'espera que estigui disponible a temps per a la temporada.

Les pistes estan tancades als esquiadors i snowboarders ja que la càmera s'ha de moure amb facilitat.

Més informació a PlanetSKI  www.planetski.eu

I aquí us deixem un vídeo de Google Strets a Whisler:

  llegir comentaris

Altres articles que potser t'interessaran:
Primera nevada de la temporada a Vallnord
Forfet gratut a Gran Pallars
Vull esquiar ja!
:: ()
 
arxiu
:: ()
 
 
 www.postals.cat www.socpetit.cat www.nuvis.org RSS feed www.guianupcial.com www.canalviatges.cat (c) CanalNeu 07-11 by Creacions