CanalNeu : Catalunya : 13/12/2018 
 cercador  
 
   Estacions
Alps
Pirineus
Sistema Central
Altres zones Europa
Amèrica del Nord
Amèrica del Sud
Àfrica
  Allotjament
Hotels
Apartaments
Turisme rural
Immobiliàries
  Oci
Discoteques
Bars / Pubs
Centres Comercials
Centres Lúdics
  Botigues
Material i equipament
Moda
Altres botigues
  Viatges
Agències de viatge
Rutes i carreteres
Meteorologia

 » inici   » bloc   » top 50   » novetats  » fòrum  » contacte 
 

   
Ara, a Vallnord, arriben els forfets de temporada d'hivern 12/13 de no residents a meitat de preu! Sí, ho heu llegit bé, amb un 50% de descompte respecte el preu de venda al públic (PVP)! La promoció es mantindrà fins el proper 31 d'agost, així que si us voleu assegurar plaça, reserveu ja! Podreu adquirir els passis a la botiga virtual de Vallnord (www.vallnord.com).
D’aquesta manera, el passi d’adult passarà a valdre 424€, en comptes de 760€, i el d’adult fidel (qualsevol persona que ja hagi comprat alguna vegada un forfet de temporada de Vallnord), 396 €.

D'altra banda, a partir de l'1 d'octubre també es podran obtenir els forfets de temporada de residents a las oficines de Turisme d'Ordino i la Massana, als Grans Magatzems Pyrénées i a la Fira d'Andorra

Recordeu també que continueu les ofertes especials per a famílies!
De cara la nova temporada, els infants fins a 11 anys obtindran el forfet gratuït sempre que els pares comprin el seu passi. A banda d’això, a les famílies nombroses se’ls ampliarà el descompte, del 15 % al 20 %, en la compra de qualsevol mena de forfet de Vallnord.


Més informació a Vallnord  www.vallnord.com
  llegir comentaris

Altres articles que potser t'interessaran:
Bo Tall: obrim ;-)
Vull esquiar ja!
Agenda La Molina - Desembre 2010
:: ()
 
arxiu
:: ()
 
 
 www.postals.cat www.socpetit.cat www.nuvis.org RSS feed www.guianupcial.com www.canalviatges.cat (c) CanalNeu 07-11 by Creacions