CanalNeu : Catalunya : 19/11/2018 
 cercador  
 
   Estacions
Alps
Pirineus
Sistema Central
Altres zones Europa
Amèrica del Nord
Amèrica del Sud
Àfrica
  Allotjament
Hotels
Apartaments
Turisme rural
Immobiliàries
  Oci
Discoteques
Bars / Pubs
Centres Comercials
Centres Lúdics
  Botigues
Material i equipament
Moda
Altres botigues
  Viatges
Agències de viatge
Rutes i carreteres
Meteorologia

 » inici   » bloc   » top 50   » novetats  » fòrum  » contacte 
 

   
El Club Piolet, el programa infantil de Televisió d’Andorra, organitza una temporada més la Festa de la Neu, dirigida als més petits de casa, que gaudiran de les activitats d’aquesta jornada lúdica al sector Pal de Vallnord.

La cita és aquest dissabte, 17 de març, en què els personatges de Vallnord i el Club Piolet assistiran a la cita i participaran en les activitats previstes, entre les quals destaca una gimcana esportiva, espectacles de dansa, tallers de manualitats i sessions de rescat amb els membres del Grup de Rescat, Immersió i Muntanya (GRIM) dels Bombers d’Andorra.

Els socis del Club Piolet rebran un forfet gratuït per a la jornada d’aquest dissabte 17 de març, així com l’accés al telecabina per participar en la Festa de la Neu, que tindrà lloc de 10.30 a 14.30 hores al sector Pal de Vallnord. En la darrera edició, hi van participar més de 600 nens i nenes, que van gaudir de les activitats organitzades i van tenir l’oportunitat d’estar al costat dels populars personatges del programa de Televisió d’Andorra.

En aquesta edició, s’ha organitzat una gimcana esportiva, així com espectacles infantils i exhibicions de dansa. També s’han previst passejos en poni i recorreguts en motos de neu infantils, sense oblidar els tallers de xapes, de piotargetes, de manualitats i de rescat amb els membres del GRIM i els seus gossos ensinistrats.

Enguany, com a novetat, Commençal organitzarà un circuit de bicicletes, però també tindrà lloc un sorteig d’Educa Borras. A més, es repartirà xocolata calenta entre els assistents. Durant la jornada, seran a les pistes de Vallnord els personatges del Club Piolet, entre els quals hi ha el Piolet i la Violeta, així com el Fresquet, el pingüí més famós del món. Però també se sumarà a la festa l’Agustina, el personatge de Vallnord, que farà les delícies dels més petits.


Més informació a Vallnord  www.vallnord.com

Altres articles que potser t'interessaran:
Vallnord se suma al FIS World Snow Day
Vallnord obre els tres sectors
Cap de setmana ple d'activitats a Baqueira Beret
:: ()
 
arxiu
:: ()
 
 
 www.postals.cat www.socpetit.cat www.nuvis.org RSS feed www.guianupcial.com www.canalviatges.cat (c) CanalNeu 07-11 by Creacions