CanalNeu : Catalunya : 12/12/2018 
 cercador  
 
   Estacions
Alps
Pirineus
Sistema Central
Altres zones Europa
Amèrica del Nord
Amèrica del Sud
Àfrica
  Allotjament
Hotels
Apartaments
Turisme rural
Immobiliàries
  Oci
Discoteques
Bars / Pubs
Centres Comercials
Centres Lúdics
  Botigues
Material i equipament
Moda
Altres botigues
  Viatges
Agències de viatge
Rutes i carreteres
Meteorologia

 » inici   » bloc   » top 50   » novetats  » fòrum  » contacte 
 

   
Vallnord obrirà les seves portes, si les condicions de neu són les més òptimes, el proper 26 de novembre. Una campanya on el públic infantil serà un dels grans protagonistes de l’estació andorrana. Els parcs de neu són una bona opció per a iniciar-se en el món de l’esquí, però a Vallnord també es poden realitzar activitats més lúdiques com els passejos en múxing o en poni. Una estació que està a l’última en sistemes de seguretat infantil amb el Magnestick, per a una major subjecció en els desplaçaments en telecadira.

La propera temporada, Vallnord inaugura la pista de nivell fàcil més llarga dels Pirineus. La pista Megaverda s’ubicarà en el sector Arcalís i tindrà 8 quilòmetres de recorregut entre les Portelles (2.552 metres) i L’Hortell (1.940 metres). D’aquesta manera, la nova àrea per a principiants englobarà les pistes de El Túnel, Els Orris, La Basera i el Pont. Les dues primeres pistes han patit una variació en el seu traçat per fer-les més accessibles al públic familiar i per als iniciats.

Per als més petits, l’escola de Vallnord posa a disposició cursos d’esquí de caràcter lúdic sota la supervisió d’equips professionals. L’Snow Plus, que actua a Arinsal i Pal, és un programa que ofereix cursos infantils de tots els nivells durant els caps de setmana o bé en períodes de vacances. D’aquesta manera, les famílies tenen al seu abast un producte més flexible i que permet aprendre a esquiar jugant i relacionant-se amb companys d’altres punts geogràfics. A Arcalís, el servei s’anomena Magic Kids i segueix la mateixa estructura, apostant per l’experiència, la relació i la diversió dels més petits.

MAGNESTICK

A més, esquiar a Vallnord és més segur, ja que disposa del sistema Magnestick en els telecadires de la Basera i la Coma d’Arcalís. El seu ús és molt senzill i està especialment indicat per nens de 3 a 12 anys. Per això, s’ha d’adquirir una armilla especial, disponible en la pròpia estació andorrana, que s’acopla magnèticament al telecadira i proporciona una major subjecció quan s’ascendeix i s’allibera a la seva arribada. D’aquesta manera, proporciona una major estabilitat en el remuntador, ja que aquest dispositiu és independent de la barra de seguretat.

ALTERNATIVES A L’ESQUÍ

Aquesta temporada, Vallnord crea una nova àrea d’activitats a la zona de la Caubella de Pal, amb un accés directe des del telecabina de la Massana i una major afluència de clients. El circuit de múxing, fins ara al Coll de la Botella, s’instal·larà de forma permanent en aquesta àrea creant un nou circuit que transcorrerà per la zona boscosa de la Caubella. També s’inclouran activitats noves d’hivern. Per una banda, els passejos en ponis per als més petits i per l’altra, arriba la versió d’hivern del Laser Combat (paint ball).

EL MÓN AGUSTINA

Aquesta temporada, Vallnord ha editat el tercer volum del personatge de l’estació. Agustina i la fàbrica de somnis és una autèntica al·legoria a l’amistat. El llibre està escrit per Mar González i amb il·lustracions d’Emma Schimd. La publicació d’aquest nou volum d’Agustina coincideix amb una major presència d’aquest simpàtic personatge a l’estació. De fet, especialment pensat per al públic infantil, les àrees de restauració ofereixen el Menú Agustina per gaudir de l’autèntica cuina de muntanya, però adaptada a les necessitats dels més petits de la casa.Més informació a Vallnord  www.vallnord.com  llegir comentaris

Altres articles que potser t'interessaran:
Un gran dia a VallNord
Agenda Gener 2011 La Molina
S'inaugura el Tren Blanc de La Molina
:: ()
 
arxiu
:: ()
 
 
 www.postals.cat www.socpetit.cat www.nuvis.org RSS feed www.guianupcial.com www.canalviatges.cat (c) CanalNeu 07-11 by Creacions