CanalNeu : Catalunya : 15/11/2018 
 cercador  
 
   Estacions
Alps
Pirineus
Sistema Central
Altres zones Europa
Amèrica del Nord
Amèrica del Sud
Àfrica
  Allotjament
Hotels
Apartaments
Turisme rural
Immobiliàries
  Oci
Discoteques
Bars / Pubs
Centres Comercials
Centres Lúdics
  Botigues
Material i equipament
Moda
Altres botigues
  Viatges
Agències de viatge
Rutes i carreteres
Meteorologia

 » inici   » bloc   » top 50   » novetats  » fòrum  » contacte 
 

   
Diving Vallnord és una de les sensacions de la temporada a l’estació d’esquí d’Andorra. Només s’ha de fer un forat en el gel per viure grans emocions a 12 metres de profunditat a la Bassa de La Canaleta, que es troba a 2.000 metres d’alçada. El submarinisme d’altura es pot practicar tant per la nit com de dia. Una experiència única per practicar aquest Nadal.

Les immersions són aptes per a tots els públics, a partir de 14 anys, i no s’han de tenir coneixements previs. L’ascens fins a la Bassa de La Canaleta de Vallnord (Arcalís), que es troba a 2.000 metres d’alçada, es realitza en raquetes de neu o en esquís de fons, durant 15 minuts, per pista.

Aquesta bassa serveix d’irrigació de neu artificial, però els seus 12 metres de profunditat són l’escenari de les immersions diürnes, però també nocturnes. Si es realitza en jornades de lluna plena, la lluminositat que transmet la llum a la bassa és única. Però també es col·loquen uns focus al voltant de l’estany per gaudir de la immersió sense necessitat d’utilitzar llanternes aquàtiques.

En l’interior habiten espècies com la truita i plantes aquàtiques autòctones, però el més important és entrar en contacte amb el gel des del seu interior i descobrir les formes que pot prendre l’aigua congelada, així com reconèixer la formació muntanyenca dels Pirineus, tot recordant els seu passat glacial.

Existeix una versió més ‘extreme’ només apta per als més experts en els llacs de Tristaina que combina fora pistes amb la immersió en llacs amb una profunditat de fins a 23 metres.

Més informació a Vallnord  www.vallnord.com  llegir comentaris

Altres articles que potser t'interessaran:
Com fer el Tauntaun i l'AT-AT de Star Wars amb neu?
20 hores nevant en 40 segons
Experiment: Evaporació d'aigua calenta a -30ºC
:: ()
 
arxiu
:: ()
 
 
 www.postals.cat www.socpetit.cat www.nuvis.org RSS feed www.guianupcial.com www.canalviatges.cat (c) CanalNeu 07-11 by Creacions