CanalNeu : Catalunya : 19/10/2018 
 cercador  
 
   Estacions
Alps
Pirineus
Sistema Central
Altres zones Europa
Amèrica del Nord
Amèrica del Sud
Àfrica
  Allotjament
Hotels
Apartaments
Turisme rural
Immobiliàries
  Oci
Discoteques
Bars / Pubs
Centres Comercials
Centres Lúdics
  Botigues
Material i equipament
Moda
Altres botigues
  Viatges
Agències de viatge
Rutes i carreteres
Meteorologia

 » inici   » bloc   » top 50   » novetats  » fòrum  » contacte 
 

   
La propera Cursa de Descens Infantil de la Molina serà l' 1 de gener del 2011.

La història d’aquesta cursa es va iniciar a l’ Hotel Cérvol Blanc de la Molina, el dia 1 de gener de 1950, quan el responsable del Club d’Esquí Supermolina, acabat de formar, es va veure envoltat de crits i corredisses que feien la mainada dels socis de l’esmentat Club que es refeien de la vetllada de Cap d’Any.
Per tal de calmar l’esverament de la quitxalla, el responsable del Club se li va ocórrer organitzar una cursa d’esquí per a aquells nens i nenes. Al cap de dues hores, tots estaven ben abrigats i equipats a la pista de Font Canaleta, situada davant l’Hotel. Es va fer la prova d’una manera informal i amb una vintena de petits participants.

Aquesta cursa va tenir tant d’èxit que a partir de l‘any següent se li va encarregar a l’Anselm Bort que organitzés, d’una manera més acurada i seriosa, aquesta cursa. Durant 51 anys l’ha organitzada i potenciada, per conservar l’esperit bàsic, que encara avui, i després de 58 edicions, perdura. És una cursa pensada per obrir les portes a molts nens que es volen iniciar en l’esport de la neu, acompanyats pels seus pares i/o familiars.

El traçat és senzill i curt perquè estigui a l’abast d’aquests petits esquiadors que ara comencen. La participació és molt diversa, des del nadó de pocs mesos, que l’acompanya el seu padrí, fins al nen de sis anys que va vestit fins i tot amb un equip de competició.

El període d'inscripcions és del 6 al 27 de desembre i només es poden fer via pàgina web. I el nombre de participants queda limitat a 200 corredors, per rigurós ordre d'inscripció.


Més informació a Descens Infantil  www.descensinfantil.cat  llegir comentaris

Altres articles que potser t'interessaran:
Trofeu Jesús Serra
Trofeu Borrufa a Vallnord
Top CAEI-FIS a Baqueira
:: ()
 
arxiu
:: ()
 
 
 www.postals.cat www.socpetit.cat www.nuvis.org RSS feed www.guianupcial.com www.canalviatges.cat (c) CanalNeu 07-11 by Creacions