CanalNeu : Catalunya : 19/10/2018 
 cercador  
 
   Estacions
Alps
Pirineus
Sistema Central
Altres zones Europa
Amèrica del Nord
Amèrica del Sud
Àfrica
  Allotjament
Hotels
Apartaments
Turisme rural
Immobiliàries
  Oci
Discoteques
Bars / Pubs
Centres Comercials
Centres Lúdics
  Botigues
Material i equipament
Moda
Altres botigues
  Viatges
Agències de viatge
Rutes i carreteres
Meteorologia

 » inici   » bloc   » top 50   » novetats  » fòrum  » contacte 
 

   
Des de fa més d'una dècada l'estació de Baqueira Beret és escenari del Campionat d'Espanya de Mushing sobre neu. Esport, esforç i sintonia entre home i gos són alguns dels al.licients d'aquesta competició.

Com és habitual, s'ha dissenyat un exigent circuit, molt tècnic, que quedarà definit per la qualitat de la neu existent en el moment de la celebració del campionat.

Més de 100 participants procedents de gairebé totes les comunitats autònomes espanyoles, estan inscrits en alguna de les categories de la competició. Hi ha 2 categories diferents, totes elles amb el denominador comú d'un equip en el qual els animals uneixen els seus esforços amb l'ésser humà. A grans trets, el visitant trobarà dues modalitats diferents:

• Trineus:
tirats per 4, 6 o 8 gossos o per un nombre il limitat. També hi ha una categoria infantil (fins a 14 anys) amb trineu de dos gossos

Skijoring: un o dos gossos i una persona amb esquís de fons.

Si els trineus ofereixen l'espectacularitat d'unes imatges èpiques, l'skijoring segueix sumant adeptes al nostre país. És l'opció més fàcil i assequible: practicar esquí de fons acompanyat per un o dos gossos.

Lloc: Pla de Beret.
El dissabte 26 la competició se celebrarà de 10:00 a 12.00h i el diumenge 27 serà de 9.30' a 12.00h. La prova es disputa amb la modalitat de contrarellotge, sortint els esportistes amb intervals de 1 o 2 minuts per a cobrir un recorregut d'entre 6 i 12 quilòmetres (en funció de la qualitat de la neu).

La competició, que se celebra anualment al nostre país, s'ha consolidat com una de les proves més importants del múixing nacional, aconseguint en passades edicions xifres rècord de participació amb prop d'un centenar d'equips i al voltant de 500 gossos.

Més informació a Baqueira-Beret  www.baqueira.es  llegir comentaris

Altres articles que potser t'interessaran:
Tour Salomon a Baqueira
Audi Quattro Cup
Speed Riding
:: ()
 
arxiu
:: ()
 
 
 www.postals.cat www.socpetit.cat www.nuvis.org RSS feed www.guianupcial.com www.canalviatges.cat (c) CanalNeu 07-11 by Creacions