CanalNeu : Catalunya : 12/12/2018 
 cercador  
 
   Estacions
Alps
Pirineus
Sistema Central
Altres zones Europa
Amèrica del Nord
Amèrica del Sud
Àfrica
  Allotjament
Hotels
Apartaments
Turisme rural
Immobiliàries
  Oci
Discoteques
Bars / Pubs
Centres Comercials
Centres Lúdics
  Botigues
Material i equipament
Moda
Altres botigues
  Viatges
Agències de viatge
Rutes i carreteres
Meteorologia

 » inici   » bloc   » top 50   » novetats  » fòrum  » contacte 
 

   
Durant el mes de desembre, a La Molina tindran lloc diverses curses i esdeveniments, entre les quals destaquen: Cursa Solidària Marató de TV3, Supercapdesetmana Club Súper 3, XI Gran Premi Internacional La Molina, IPCAS Races i el 1er Gran Premi Internacional de Barcelona.
La Molina també serà present a la fira de la Pobla de Lillet i a la de Bellver de Cerdanya.


Curses i esdeveniments a La Molina

11/12/10 - CURSA SOLIDÀRIA MARATÓ DE TV3

El dia 11 de Desembre tindrà lloc a la pista Bosquet una cursa solidària en motiu de les lesions medul·lars i el dany cerebral adquirit.

11-12/12/10 - SUPERCAPDESETMANA CLUB SÚPER 3

Tots els Súpers que s’acostin fins a La Molina podran gaudir d’un dia carregat d’activitats i diversió.

17-18/12/10 - XI GRAN PREMI INTERNACIONAL DE LA MOLINA (2GS/2SL)

La Molina acull l’11è Gran Premi Internacional de La Molina. Aquesta competició acollirà les especialitats d’eslàlom i gegant, tant en homes com en dames i està previst que tingui lloc a les pistes de Comella-Estadi.
L’11è Gran Premi Internacional de La Molina està organitzat per la Federació Catalana d’Esports d’Hivern i per la Federación Española de Deportes de Invierno.

19-20/12/10 - 1er GRAN PREMI INTERNACIONAL DE BARCELONA

L’estació d’esquí de La Molina acollirà la Primera edició del Gran Premi Internacional de Barcelona. Aquesta prova està previst que tingui lloc a l’estadi permanent de competicions de Roc Blanc.

21-22/12/10 - IPCAS RACE

L’IPCAS Race és un trofeu de la Diputació de Girona. L’estadi Roc Blanc acollirà dues proves de velocitat del calendari del Comitè Paralímpic Internacional. Una prova de Súper Gegant i una altra de Súper Combinada on hi participen atletes amb discapacitat de tot el món

Presència a fires de neu i muntanya

A més a més, durant el mes de desembre, La Molina tindrà presència a diferents fires: del 4 al 5 a la Pobla de Lillet, el 5 a Ribes de Freser i del 5 al 7 a Bellver de Cerdanya.

Nou forfet mans lliures i altres novetats

La Molina ha instal·lat en els seus remuntadors d’accés a la estació un sistema de control de forfet que suposa una major comoditat per als usuaris. Es tracta d’un sistema que permet la recàrrega en línia a través de la web de La Molina www.lamolina.cat i, per tant, el forfet és una targeta (mida targeta de crèdit) amb un xip.

A més, a partir de la inauguració de la nova temporada el 20 de novembre, cal destacar que els visitants de La Molina trobaran la cafeteria i serveis de la zona Alabaus totalment remodelada, i la pista del Padró adaptada per acollir les proves de paral·lel dels Campionats del Món amb l’objectiu d’afavorir l’espectacle, la mobilitat i la logística. També s’han instal·lat 800 metres de paravents, s’ha reforçat la producció de neu amb 18 canons nous, s’ha ampliat la capacitat del llac Prat Agre i s’ha millorat la tecnologia de la sala de màquines.


Més informació a La Molina  www.lamolina.cat  llegir comentaris

Altres articles que potser t'interessaran:
Venta anticipada de forfaits per la Molina
Aquest Nadal, esquia sense límits!
Practica el Vallsharing
:: ()
 
arxiu
:: ()
 
 
 www.postals.cat www.socpetit.cat www.nuvis.org RSS feed www.guianupcial.com www.canalviatges.cat (c) CanalNeu 07-11 by Creacions