CanalNeu : Catalunya : 24/10/2018 
 cercador  
 
   Estacions
Alps
Pirineus
Sistema Central
Altres zones Europa
Amèrica del Nord
Amèrica del Sud
Àfrica
  Allotjament
Hotels
Apartaments
Turisme rural
Immobiliàries
  Oci
Discoteques
Bars / Pubs
Centres Comercials
Centres Lúdics
  Botigues
Material i equipament
Moda
Altres botigues
  Viatges
Agències de viatge
Rutes i carreteres
Meteorologia

 » inici   » bloc   » top 50   » novetats  » fòrum  » contacte 
 

   
L’estació d’esquí de La Molina valora positivament l’afluència d’esquiadors durant aquest Pont de la Puríssima, amb 20.000 visitants entre els dies 4 i 8 de desembre. Pel què fa a l’ocupació hotelera a peu de pistes, ha estat molt a prop del 100%, destacant el turisme familiar, de proximitat, i amb estades de curt i mitjà termini.

La nevada de la setmana passada va permetre obrir 34 pistes i 13 remuntadors, amb uns gruixos de 25 a 45 cms. de neu pols/humida.

Tots els esquiadors que han visitat l’estació han pogut gaudir del nou forfet “mans lliures” , la principal novetat de la temporada.

El Pont de la Puríssima ha significat el tret de sortida oficial de la temporada 2010-2011, tot i que ja es va inaugurar el passat 13 de novembre. Aquest inici és auguri d’una bona temporada a l’estació i poder fer gaudir als esquiadors de la neu i les múltiples competicions previstes, especialment dels Campionats del Món d’Snowboard FIS del mes de gener.

  llegir comentaris

Altres articles que potser t'interessaran:
Cap de setmana ple d'activitats a Baqueira Beret
Programa de Nadal de Baqueira
Boí Taüll: obrim ;-)
:: ()
 
arxiu
:: ()
 
 
 www.postals.cat www.socpetit.cat www.nuvis.org RSS feed www.guianupcial.com www.canalviatges.cat (c) CanalNeu 07-11 by Creacions